Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Vi har 3 border collier på gården. De brukes som gjeterhunder i det daglige arbeidet på gården. De er også familiehunder som er med på telturer, på sjøen og på sykkelturer. 

FREIA (NO42395/13)

Freie er ei tispe født i mars 2013. Mor er Sonja og far er Mirk. Hun er godkjent gjeterhund kl. 2. Vi har hatt Freia siden hun var 8 uker gammel. Freia er en veldig kosete hund som er glad i alle. Så lenge hun får jobbe litt med sau hver dag, er hun en veldig enkel hund å ha med å gjøre. 

FLEET (NO36469/14)

Fleet er ei tispe som er født i november 2013. Vi har hatt henne siden hun var 7 år. Hun er etter Ben og Akersborg Spotti. Hun er godkjent gjeterhund kl. 3. Hun fungerer veldig bra til det meste. Hun har hatt 2 kull. Fra det siste kullet har vi beholdt en valp, Fly. 

FLY (NO30224/21)

Fly er ei tispe født november 2020. Hun er etter Malta Jim og Fleet. Hun skal trenes opp til å bli en gjeterhund vi kan bruke på gården. Det er mye arbeid å trene opp en god gjeterhund, men forhåpentligvis verdt det! Et ordtak sier at "en god gjeterhund gjør 10 manns arbeid, mens en dårlig gjeterhund skaper 10 manns arbeid". 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn