Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Gården ligger på Brakstad på øya Jøa på Namdalskysten. 

Vi som driver gården heter Hilde Sloot Bjøru og Peder Øystein Slåttøy. Vi overtok gården i 2012 etter Hildes foreldre. Vi bor her sammen med våre 4 barn. 


 Hilde                              Peder Øystein 

Gården har vært i familiens eie siden 1910, da den ble kjøpt av Hildes oldeforeldre. Opprinnelig var det kilnotfiske etter laks som var hovedinntektskilden på gården, i tillegg til gårdsdrift for naturalhushold.

Gården har vært drevet etter økologiske prinsipper siden 1984, og ble Debiogodkjent i 1999. Siden da har den vært godkjent for økologisk produksjon. Her kan du lese mer om Debio og økologisk landbruk. 

Nå driver vi med sau, men har også endel andre dyr. Les mer om sauene og de andre dyrene våre her. Sommeren 2014 startet vi bygging av nytt sauefjøs som ble ferdigstilt i 2015. Det er et kaldfjøs med halmtalle. Vi har plass til 200 vinterforede sauer. Vi har utmarksbeite på Jøa, og på øyer utenfor Jøa. 

Vi selger kjøtt og andre produkter av utegangersau, egg fra frittgående høner og ulike typer saueskinn. 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn